Annen
Google tilbyr $ 100 tusen belønning for Chromebook hack

Google kunngjorde sin sikkerhet blogg mandag er det doble sin topp belønning for alle som kan lykkes hacke en av sine Chrome mens den er i gjestemodus.

“Siden vi introduserte $ 50,000 belønning, har vi ikke hatt en vellykket underkastelse,” selskapet skrev. “Når det er sagt, god forskning fortjener gode priser, så vi setter opp en stående sekssifret sum, tilgjengelig hele året uten kvoter og ingen maksimal belønning bassenget.”

Gjestemodus på Chromebook ikke la noen leserloggen eller informasjonskapsler på datamaskinen, og heller ikke la gjestene se eller endre eiers Chrome profil.

PC World rapporterte at personen må være i stand til å levere kompromiss gjennom en webside, og har det vedvarer i gjestemodus selv etter at Chromebook startes på nytt for å samle belønning.

I 2015, Google sa det betalt mer enn $ 2 millioner i belønning som en del av sin Sårbarhet Reward Program. Programmet ble lansert i 2010 og er utformet for å belønne de som “bidra til å gjøre våre tjenester, og nettet som en helhet, tryggere og sikrere,” Google sa.

Related Post

Leave a comment