Annen
Android N legger til funksjoner for utviklere

Som Google forbereder å løslate Android N senere i år, er utviklere og brukere begynner å grave gjennom de foreslåtte endringer for denne nye versjonen av det mobile operativsystemet. Noen av endringene i N omfatter inkludering av en alltid-på VPN, tillegg av direkte boot-modus, og sammenslåing av to kompilatoren typer.

I Android Lollipop og tidligere, Dalvik Java runtime var i sentrum for Android. Per Marshmallow, Android byttet til Android Runtime (ART). Den største forskjellen mellom de to driftstider er det faktum at ART er basert på foran-of-time (AOT) samling snarere enn just-in-time (JIT).

Med Android N, JIT og AOT kan begge brukes. Tidligere bryteren til AOT betydde at oppdateringer og installasjoner vil ta lengre tid å gjennomføre, men med Android N, kan JIT brukes i stedet. Resultatet skal være raskere installasjoner og eliminering av reoptimaliseringskompilering steg etter en OS-oppdatering finner sted. Tidligere ville alle Android-apps på en telefon må være optimalisert etter en OS-oppdatering.

Andre tillegg i Android N inkluderer en quick-innstillinger API. Dette vil tillate brukere å tilpasse sine raske-innstillinger bar, og for å gi utviklere muligheten til å gjøre sine egne innstillinger bar fliser for å tillate brukere å konfigurere sine søknader.
De nye dataene saver er utviklet for å hjelpe brukere som har begrenset trådløse krav til båndbredde. Dataene saver tillater brukere å justere sin databruk i henhold til deres behov.

Related Post

Leave a comment