Uncategorized
Topp reisetips til March Madness

Basketball fans pass opp, du bør nok få dine reiseplaner på plass for mars Madness regionale spill og Final Four mesterskapet nå; forvente fly og hotell for å bli solgt ut så snart lagene er annonsert. Selv om favorittlaget ikke gjøre det til slutt, vil du ikke vil gå glipp av hele sentrum søksmål på de mest spennende spillene i året for college basketball. Så bruker denne informasjonen til å sikre at turen er morsomt og spennende i stedet for stressende.

2011 mars Madness Steder
La oss starte med den store begivenheten. Årets Houston Reliant Stadium og University of Houston / Rice University vert mesterskap spill på lørdag 2 april og mandag 4 april. Selvfølgelig vil febrilsk fans også ønsker å delta på regionale play-offs. I år vil Vesten regionen bli arrangert av Honda Center i Anaheim, CA; Sørøst regionale spillene vil bli holdt av Tulane University og finner sted i New Orleans; Newark NJ er Prudential Center arrangerer de østlige regionale arrangementer; og Alamodome i Austin, vil TX være stedet å se alt som skjer for Southwest Regional spill.

Generelle tips
Selvfølgelig, transport er det store spørsmålet når det gjelder å delta mars Madness spill. Den største kostnaden kan være å komme til og fra by til den regionale vertsbyen din. Bestill billetter så snart som mulig. Det kommer til å være mange andre fans som tar samme turen så kutte ned på tiden på flyplassen av prebooking dine parkeringsordninger.

Når du ankommer, prøv å unngå å kjøre bil til og fra stadion. Ikke bare er det et mareritt å finne en god parkeringsplass spot, vil du vente i lange linjer for timer etter spillet prøver å komme tilbake til hotellet. Park og turen til stadion for en stress-fri opplevelse.

Informasjon om Championship spill på Reliant Stadium
Houston er en blomstrende by og Reliant Park, som er hjem til Reliant Stadium, er nesten en by i seg selv. Restauranter, dagligvarebutikker, banker, og til og med to postkontorer (i stedet de CVS og Walgreens apotek) er alle handily ligger på stedet. Mens det ikke er noen hoteller direkte i parken, er det flere som ligger over gaten – men pass opp av høyere priser på grunn av nærhet til stadion.

Leave a comment