For et par måneder siden kunne NIKE presentere en helt ny og fantastisk teknologi for oss i Unisport.  For et halvt år siden ville vi sakt det var umulig å få til, men NIKE har klart det, og nå kan vi endelig tilby revolusjonen til dere der hjemme også!

Det å ha en fotballsko som ikke tiltrekker seg jord og søle når du spiller vil for de fleste bare være en uoppnåelig utopi. Det var vertfall det jeg ville ha hevdet for 6 måneder siden. Men det var før Nike presenterte deres nye teknologi; Nike Anti-Clog. Nå har Nike funnet løsningen på et flere tiår gammelt problem alle fotballspillere kan kjenne seg igjen i.

Nå får du også den nye Anti-Clog skoen i Spark Brilliance-designet, men først skal vi se på hva denne nye teknologien betyr for deg som spiller.

Skal du forstå nøyaktig hvordan nye Anti-Clog fungerer trenger du egentlig en doktorgrad i fysikk, så vi kommer ikke til å gå i detaljnivå på selve vitenskapen bak. I stedet skal vi fokusere på hva denne nye teknologien betyr for deg som fotballspiller. Anti-Clog sørger nemlig for at du som fotballspiller aldri trenger å få fotballskoene nedtynget av gjørme og gress som samler seg mellom knottene.

Hvis nyvingen fungerer, noe omfattende og langvarige tester absolutt har vist at den gjør, betyr det at Nike endelig gir oss løsningen på et problem som har plaget alle fotballspillere i flere tiår. Nå kan beholde det perfekte grepet på gressmatta, selv når regnet har gjort den om til en gjørmete slagmark. Det betyr selvfølgelig at Anti-Clog også kommer med SG knotter (Soft-Ground).

Du kan alltid kjenne igjen sko med Ant-Clog på den unike sekskantformede Nike Anit-Clog Traction logoen bak på hælen.

Den nye teknologien er kanskje ikke den mest sexy delen av en  fotballsko, men den er likevel helt grensesprengende. Forbedringen vil gi umiddelbar effekt og sørge for å ta ytelsen din på banen til nye høyder. For oss som bor i Norge, og for de som bor i andre land med mye regn vil teknologien kunne spille en avgjørende rolle på banen.

Nå får du Anti-Clog på sko med Spark Billiance-design, og du kan kjøpe dem her hos oss. Merk at skoene kun er tilgjengelig i Magista, Tiempo og Hypervenom. For å få pair Nike Anti-tresko sko, besøk unisportstore ( www.unisportstore.no )dag.

 

 

 

Related Post

Leave a comment