Som du kanskje vet, har Universal Studios i Orlando en søster park kalt Islands of Adventure . Det sitter om lag 100 kilometer fra Universal Studios, og er hjemmet til Wizarding verden av Harry Potter. Som du vet, alle parkene trenger litt nede tid å få ting fikset og et nytt strøk med maling. Dette er nøyaktig hva som skjer på Islands of Adventure i øyeblikket. For ikke å bli skremt, er Wizarding World of Harry Potter oppe og går! De ville være ute av deres sinn hvis de lukket dette ned, men ikke å bekymre deg Harry Potter-fans, alt er bra i veiviseren verden.

Den største nedleggelse må være Hulk Roller Coaster. Dette ble demontert og fjernet for oppussing og er satt til å være tilbake skremmende reisende med den første delen av våren. Dette var en stor nedtur for meg sist helg som dette er min favoritt tur i Islands of Adventure! Jeg prøver å starte dagen min på denne adrenalinfremkallende turen som det vil sette min energi nivå for resten av dagen. Dr. Doom var fortsatt slippe gjester og The Amazing Adventures of Spider-Man ble visping gjester gjennom gatene i New York i 3-D. Mange gjester var vandrende rundt lurer på hva du skal gjøre som Dudley Do-Right s Ripsaw Falls var ute av drift, så vel som Popeye Bilge Rat Barges var nede for telling også!

Det ville synes at alle vann rides var ikke operativ enten for reparasjon grunner eller for det faktum at det var 50 grader ute på den dagen jeg dro. Dudley Do Right er hadde en vegg opp rundt det, så jeg vil gjette at de jobbet med det i stedet for at det blir stengt for været. Det neste synet på vei rundt i parken var veggene som omgir alle nye Skull Island: Reign of Kong attraksjon som er satt til å åpne i løpet av sommeren 2016. Dette vil definitivt være en annen stjerne attraksjon til Universal arsenal og er sikker på å ha reisende fantaserer om det når det åpner! Den neste store bummer av dagen måtte være Jurassic Park! Det var i gang, men ingen ble kjørt som det var iskaldt utenfor. Jada, det var noen ikke så smarte sjeler som bestemte seg for å ri dette bli gjennomvåt vann ri og var ikke så fornøyd etterpå prøver å tørke av i 50 graders luft med resten av dagen foran dem. Ikke meg!

Så var det Wizarding World of Harry Potter . Det så ut som alle i parken var der. Overalt hvor du så, var folk tett sammen prøver å holde varmen som kveg, mens Muggles vandret rundt i gatene drikke deres Butterbeer og vifte med tryllestaver på interaktive aktiviteter. Inne i Three Broomsticks Inn and Pub, ble mennesker samlet i baren bestille drinker mens diners spiste på varme retter å varme seg for resten av dagen til å komme. De fleste var bare å ta ly fra kulden ved brann og andre var opptatt å ta bilder for å huske sine opplevelser!

For det meste resten av parken var fremdeles operative og Dr, Seuss var opptatt underholdende barn så vel som voksne som ønsket å ta en tur med katten og Hat. Parken syntes å være opptatt, men jeg tror ikke folk fikk pengene sine er verdt på denne dagen som mange av turene ble enten stengt for oppussing eller var for kaldt til å sitte i det hele tatt. Det var fortsatt en meget vakker eventyr, men en som ville ha vært bedre hvis været hadde vært 25 grader varmere.

 

Related Post

Leave a comment