Beste Ferie
Norge er et flott reisemål for din neste tur

De fleste mennesker ikke anser Norge som reisemål. De fleste anser de beste ferie flekker som England, Frankrike, Kina, Japan, Italia, eller USA. Mange kan også være lurt å gå til en varm eksotisk øy som en ferie. Bare fordi alle andre gjør noe betyr ikke at du må spille følge lederen. Er det ikke på tide du fikk utenfor allfarvei? Hvorfor ikke oppdage Norge? Neste gang noen spør deg hvor du har vært du kan kalle det. Deres øyne vil glasur over som det er utenfor normen når du beskrive opplevelsen av turen.

Hvis du elsker vintersport Da vil du elske Norge. Det er rikelig med snø her for å få ski fastsette. Bakkene er fantastisk og naturskjønn. De Vinter-OL 1952 ble avholdt i Oslo, Norge. Mange vintersport konkurranser arrangeres her hvert år. I så fall er det du ønsker dette vil du ikke bli skuffet som snøfall oppstår vanligvis i løpet av månedene november til april hvert år.

Som Norge ikke er så overfylt som mange av de andre europeiske land vil du ikke føle seg overveldet av alle de andre turistene. Du kan faktisk se severdighetene og ikke føler seg stresset. Du kan ta en naturskjønn fergetur å se det naturlige dyrelivet og utendørs. Det er nær nok til å ta en dagstur med ferge til Tyskland og Danmark hvis du savner din befolkning fix.

Vann er en naturlig skjønnhet her. Du kan dykke eller elverafting. Du kan også ta en tur til fjordene i Norge. Hva er egentlig en fjord spør du kanskje? Det er et stykke land som ble formet til å være ved slitasje av isbreer. De vil ha en diamant eller trekantet kutt i grunnfjellet av landet. Dette er noe som du ikke vil vanligvis se andre steder.

For de som ønsker å oppleve noe litt annerledes. Du kan komme å se nordlys også kjent som Aurora Borealis. Dette er den fantastiske visning av oksygen- og nitrogenutslippene i himmelen som kan sees i fargene blå, rød, grønn eller brun. Som Norge er i den nordlige halvkule kan du få opplevelsen av å se de faktiske magnetiske polene i kraft. Du kan gå til lysshow som er kunstig skapt, men dette er en naturlig skjønnhet som ikke er menneskeskapt.

Hvis du reiser med familien kan det være lurt å ta barna for å se reinsdyr. Hvert barn ønsker å vite hvor i Santa blir rein for sleden. Du kan besøke dem og se deres øyne fylles med undring og forbauselse. Det vil bringe historiene til liv for dem. De kan faktisk lure på om i Santa kan gjøre en opptreden

Related Post

Leave a comment