Det ultimate i kvalitet konstruksjon, luxe fasiliteter og romslig stue on-the-go – det er klasse A bobil for deg. Med sin unike nivå av privatliv og komfort, og rikelig lagringskapasitet, vil en klasse A coach virkelig være ditt hjem borte fra hjemmet på den åpne veien. Med de beste kjøresikkerhetsteknologier Disse luksuriøse hjem-på-hjul har lagt påliteligheten av en kraftig dieselmotor. Ikke rart, millioner av amerikanere begjære et godt pyntet opp diesel pusher.

Fret ikke hvis du ikke har råd til en helt ny enhet akkurat nå; bare velge en brukt klasse A diesel motor hjem for å oppfylle dine reise ambisjoner. Det være seg på kysten eller opp i fjellet, kan en godt vedlikeholdt brukt riggen komfortabelt tar deg til en destinasjon du kan drømme om.

Kan ikke bestemme på stedet for pike klasse A eventyr? Hvorfor ikke gå for den spektakulære Alaska og feire explorer i deg? De aller, Uncharted ‘Last Frontier “vil være en godbit for alle sanser. Her er fem ting du må gjøre når RV-ing til Alaska:

Utforsk vakreste stasjonen i Amerika langs Seward Highway South of Anchorage

Lang kjøretur langs svingete, snø-lappet veier med innsjøen Turnagain Arm på den ene siden og fjellene på den andre, ispedd diminutiv fossefall til slutt vil lande deg inn i en dramatisk vakre glacial regionen. Hold øynene åpne for hvithval og skallet ørn på veien.

Oppleve naturen på sitt villeste på Homer og Kenai Fjords National Parks

Bo i en av RV parker i Seward. Foruten ønske deg velkommen til en imponerende utsikt over fjell og vann, så er parken tilby deg enkel tilgang til restauranter og butikker. Hvis du ser frem til noen vann eventyr, stedet vil gi deg tilgang til fiske charterturer og båtturer som går fra Seward daglig.

Se verden fra toppen

Kjør opp til base-camp på Mt. McKinley og ta en helikoptertur der for å fange et fugleperspektiv over en snødekt Alaska. Ledig ett av flere flygende tjenester som lar deg bevege seg rundt hele regionen. På $ 500 per person, kan det høres litt urimelig, men tro oss, det er absolutt verdt hver krone.

Fiske

Gjør deg klar med krok, line og søkke, som du kan finne skalert arter – laks, kveite, snapper – omtrent i hver vannforekomst i hele staten. Hvis din spesielle interesse ligger i å fange laks, hodet til denne fantastiske territorium i den senere delen av sommeren.

Kryss Polarsirkelen

Skriv inn eliteklubben av de ærverdige sjømenn og eventyrere som har krysset polarsirkelen. Selv om det er fly som tar deg til polarsirkelen opp til Prudhoe Bay, blir du en RV-er bør ta en annen rute Ta en actionfylt bobil tur langs Alaska 11 (Dalton Highway) til polarsirkelen. Ikke glem å spørre etter sertifikat som sier at du har krysset at imaginære stiplet linje på kartet.

Related Post

1 Comment

  1. Mr WordPress

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a comment