Annen
Spesielle Ski ferie i Frankrike

En familie skiferie i Frankrike kan være en svært minneverdig opplevelse. Den trenger bare god planlegging og gode ressurser for å hjelpe deg å bringe det hele sammen. Ski som en familie må være en av de mest underholdende ferie, spesielt hvis hele familien er å lære å gå på ski eller snowboard for første gang. Ski landsbyer og ski utleie av feriehus i Frankrike med godt etablerte fasiliteter og enkel / rask tilgang til løypene er svært godt egnet for familier og grupper.

Ski i Alpene – Nyt Family Time på mest kjente skistedene i Frankrike

• Ski i Chamonix – det har noe for enhver smak; om du søker etter en luksus hytte å behandle familien til en magisk vinter ferie, eller en catered ski chalet å dele med venner. Hvis du leter etter en privat kokk, in-house spa-fasiliteter, heiskort og utstyr, eller skikurs, er Chamonix det ideelle reisemålet for en familie skiferie i Frankrike.

• Ski i Meribel – dra nytte av sin store nettverk av raske skiheiser. Den raske og enkle reisemuligheter gjør dette feriestedet det beste valget for en familie skiferie i Frankrike. Meribel har utmerket nybegynner ski i Altiport området og noen gode off-piste for den eventyrlystne. Med et bredt utvalg av overnatting, restauranter, butikker, skiutleie, fransk ski skoler og kulturelle arrangementer gjennom hele vintersport sesongen, lover Meribel en fantastisk tid både på og utenfor skibakkene.

• Ski i Courchevel – dette er et fantastisk valg for familier; det er rikelig med praktisk overnatting og slake bakkene. Anlegget var en av de første til å bruke magnetsystemet, ‘Magnestick “, for å holde barn trygt på stolheiser. Det er nå installert på seks heiser. Skianlegget overnatting i Courchevel gir deg tilgang til svært god kvalitet på shopping, sportsbutikker, barer, restauranter og barnas aktivitetsområder for hele familien skiopplevelse.

Related Post

Leave a comment