Beste Ferie
Reiser til Bali – Når du er en nybegynner!

Ingenting kan være mer fristende enn en eksotisk øy paradis når du tenker på å forynge deg selv i din neste ferie. En av de mest populære reisemålene som aldri har mistet sin sjarm er Bali i Indonesia. Denne øya paradis er kjent for sine uberørte strender, avslappende omgivelser og et vanedannende asiatisk sjarm som ville sikkert hjelpe deg å kaste all din angst og forynge i fanget av natur. Så hvis du reiser til Bali for første gang så her er noen interessante tips som du vil finne nyttig.

Å nå dette paradiset er ikke en vanskelig oppgave som du vil finne rikelig flymuligheter fra Europa, Australia og USA også. Men en tidligere bestilling av billetter vil hjelpe deg å få en bedre pris. Huske! Det er en av de mest populære stedene for reisende fra alle hjørner av verden.

Det er best å reise mellom mai og september som det er den tørre sesongen i Bali. De andre månedene er fortsatt hovedsakelig overskyet og vått på grunn av kraftig regn. De tørre måneder vil la deg få et glimt av naturen på sitt beste i tropene.

Det kan være ganske varmt i løpet av de tørre månedene. Så sørg for at du har bestilt et rom med en air condition-systemet i det å slå varmen.

Lette pustende bomull klær bør være garderoben på øya. Så ikke glem å bære noen fine badedrakter, bikinier og andre badetøy som du ville være å sløve i solen og leker på stranden for de fleste deler av dagen. Ja! Du bør prøve ulike typer vannsport for noen morsomme eventyr!

Bortsett fra den naturlige skjønnheten, kan du også utforske flere unike og elegante planter ( Thuja brabant) på Bali. Noen av de populære Bali-plantene er Sukun, Nangka, Andong, Soka

Drosjer er de eneste alternativene for deg når du er ute og reiser rundt på plassen. Offentlig transport er helt fraværende. Men drosjer er rimelig rimelig.

Shoppe, spise og besøke eksotiske strender eller gå opp i de vakre åsene i Bali og få et glimt av byen fra toppen. Det blir alltid bedre når du kan oppleve en panoramautsikt over hele byen. Du kan bare ikke gå glipp av det!

 

Related Post

Leave a comment