dekorasjon
Ferie boliger – Utendørs dekorasjon

Hver ferie kommer med sin egen merkevare av innredning. Det er en del av å få inn i moroa ånd av ferien. Pynt selv ikke bare sette temaet, men utgjør en stor del av hvor morsomt ferien faktisk er. Det er butikker, i dag, viet utelukkende til ferie dekorasjoner. Her er en oversikt over hva du trenger.

Jul

Dette, selvfølgelig, er den største ferie av dem alle. De første tingene som kommer til hjernen er en furu (falske eller ekte) og lys for utsiden av hjemmet, & vinduer -fönster ( Fonster24.com ) og innendørs treet. Den populære ting, nå til dags, er LED-lys som viser svært lyse farger. De varer lenge, og bruker mindre energi. De ledet istapp lys ser flott ut.

Folk er også å få inn julen scener. De store boksen butikker bære store blåse opp dekorasjoner for verftet. Du kan også finne et stort nativity sett eller Santa og noen reinsdyr. Poenget er å gjøre det fondet og attraktiv uten å bruke for mye penger.

Thanksgiving

Thanksgiving betyr at høsten er over, og at vinteren kommer til å komme snart. Det er minneverdig å lage dekorasjoner fra høsten elementer. For eksempel vil en krans av furu og kristtorn være en god idé. Poenget er at du viser fallet og setter pris på hva sommeren har brakt til deg. Fall blader og planter er fargerike og som gjør dem ideelle å bruke. Fugleskremsler og mais er også noen av de mest brukte elementer.

Halloween

Vi pleide å henge en gigantisk edderkopp opp i treet. Vi gjorde edderkoppen av utstoppede plastposer og deretter brukt litt bomull for spindelvev. Det er også morsomt å skrive skumle ting på fortauet med kritt. En gang vi skrev ordet boo på utsiden av huset vårt med kritt, men det kom aldri ut. Vær forsiktig med hvordan du bruker kritt.

Halloween er en morsom tid å skjære gresskar. Du kan også kjøpe smarte opplyste gresskar som ser flott ut og vare i mange år. Det unike med Halloween er at mange mennesker innlemme skremmende musikk til utendørs atmosfære. Du finner ikke at det skjer mye med jul og Thanksgiving.

Fjerde juli

Hovedtemaet, selvfølgelig, er flagget. Mange vil i det minste vise et flagg i fronten av deres hjem. Andre mennesker vil gå så langt som å plante røde, hvite og blå blomster for landskaps for en patriotisk tema. Blomster som er i sesong som Petunias og Peoner er en god idé.

Nye fødsler

Hva med å vise en stork skilt i front yard når du har en ny fødsel? Noen selskaper vil faktisk komme rundt og vise tegn for deg å hjelpe kunngjøre den nye fødsel. Det er en morsom gave å gi en av dine forventer venner.

Andre Ferien

Folk viser innredning for omtrent enhver ferie. Du kan finne leprechauns rundt St. Patricks Day og hjerte markiser rundt Valentines dag. Du bare ikke vil finne så mange mennesker gjør det. Det viktigste er å finne noe som passer deg og plukke helligdager som du liker mest. Hvis du har mye tid på hendene, kan du vise for dem alle.

Leave a comment