Camping
Ferie Camping Spillet Ideer

Sommeren er fantastisk sesong fordi det er sol, varmt og bringer familier sammen. Ferien er en morsom tid for familier å tilbringe kvalitetstid sammen, spesielt på en campingtur. Camping kan bli enda mer moro når du har noen camping spill og underholdning forberedt.

Du har besluttet å ta med familien på campingtur, slik at du har pakket teltet, soveposer, piknik ryggsekk, gass lampe, braai stå og camping gassovnen. Du har all camping utstyr du trenger og din familie er alle klare, men har du forberedt litt underholdning?

Her er noen camping spill som du kan spille.

Frogger. Alle setter seg ned og lukker øynene for dette spillet med spill . En detektiv er valgt og vil forlate sirkelen. Deretter vil du trykker hver person i hodet og som tappet person ville være Frogger. Da detektiven kan komme tilbake etter Frogger er valgt. Frogger har å stikke tungen ut på en person, og denne personen må fryse. Detektiven har til å finne ut hvem som er den Frogger og gis 3 gjetninger. Hvis en av bobiler ser at Frogger har stuck sin tunge til dem at de skal vente ti sekunder før de fryser. Når frosset, bør bobilen lage en morsom ansikt og hold den.

Ha Ha Ha! Alle ligger i en sirkel plassere hodet på den neste personen mage. Da den første personen rope “Ha ‘uten å le, så neste person gjør det samme. Den neste runden, de rope “Ha ha”, og du fortsetter å legge til en “Ha ‘med hver runde. Se hvor lenge du kan holde det gående uten alle cracking opp med latter.

Dead Fish. Poenget med dette spillet er å være så stille som mulig som det er det død fisk gjør. Gi alle en sjanse til å først få alle de fniser ut av veien. Begynn å gå rundt, og når du ser noen flytter eller ler, merke dem og fortelle dem at de er ute. De som er ute kan hjelpe deg å få andre til å le eller flytte.

Earthball. Det tas sikte på å holde en ball eller ballong i luft for et spesifisert antall treff uten at den faller. Pluss ingen enkelt person kan treffe den to ganger på rad. Bestem deg for en rekke hits for hver gruppe eller person. Deretter kan du sette regler for eksempel et visst antall treff tilsvarer en “verdensrekord” eller når du når et mål, du er utpekt vinneren av spillet.

Leave a comment