Beste Ferie
Ferie Reise Tips – Planlegging Fremover

Flytrafikken er dyrt. Men jeg er ikke fortelle deg noe du ikke allerede vet. Det er mange måter å spare penger på flyreiser – noen av dem vil spare deg litt, noen vil spare deg for mye. Før du bestiller din neste tur, se om noen av disse pengene besparelser tips finnes alternativer for deg.

Tenk flyr ut av en annen flyplass. Noen ganger nærmeste flyplass ikke har de beste prisene. Sjekker priser på ett eller to av den neste nærmeste airportsmay gi bedre flybilletter enn flyplassen som er nærmest deg. Det kan være verdt det å reise en ekstra time til flyplassen for å spare hundrevis av dollar.

Hvis du har en tur planlagt for fremtiden, butyou ikke er klar til å bestille billetter ennå, registrere deg for e-postvarsler fra alle flyselskaper som flyr fra flyplassen (e) i nærheten av deg til din destinasjon. Du vet aldri når et flyselskap kan kjøre et spesielt til eksakt mål.

Hvis du er klar til å bestille billetter, bestille dem så langt i forveien som mulig. Den billigste flyprisene selge seg ut raskt. Jo nærmere uren du kjøper billetter; de dyrere billettene er sannsynlig å være. Dette gjelder spesielt rundt høytider.

Hvis du bestiller reiser i løpet av ferien, vurdere å fly på ferie selv. Dagene før en ferie, kan flyprisene være det høyeste de er hele året. Hvis du kan fly på dagen av ferien, kan du få noen av de laveste flyprisene av året. Hvis du bestemmer deg for å bestille på ferie, kan du prøve å bestille så tidlig på dagen som mulig i tilfelle det er noen forsinkelser, slik at du ikke går glipp av ferie festligheter når du kommer til reisemålet.

Hvis du ringe flyselskapet direkte for billettene, be om den billigste prisen, ikke bare den fare for coach. Det kan være en billigere pris i en bedre plass, men du vil aldri vite hvis du ikke spør.

Fly på off dager. Tirsdag, onsdag, torsdag, og noen ganger lørdag regnes off dager (med mindre det er rundt en ferie). Hvis du kan fly til og fra destinasjonen på disse dagene, du er mye mer sannsynlig å få billigere flybilletter.

Sjekk ut priser på røde øyne flyreiser. De fly ikke selge ut så raskt som andre fly, og derfor kan ha rimeligere priser. Jada, hvis pengene ikke var gjenstand, rødøye sannsynligvis ikke ville være ditt førstevalg, men da igjen kan du sove deg gjennom hele flyturen. Det er alltid en god måte å tilbringe en flytur. Og hvis du kombinerer fly på off dager med å fly en røde øyne på en av dag, kan du få en real deal.

Gjør leksene dine ved å sammenligne priser på forskjellige nettsteder. Travelocity, Priceline, Expedia, Orbitz, billige billetter og mange andre nettsteder har rabatterte flybilletter samt rabatter på hoteller, bilutleie og andre ting knyttet til reise. Ta deg tid til å sjekke ut priser for hvert nettsted hver gang du bestiller din reise.

Related Post

Leave a comment